LIKE ONLINE

Ξέρετε γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν αγγίζουν το έδαφος;

Ξέρετε γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν αγγίζουν το έδαφος;

Όταν χρησιμοποιείτε μια δημόσια τουαλέτα, πιθανώς έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν διαφορές σχετικά με αυτή του σπιτιού σας. Μια από αυτές είναι το γεγονός ότι πολλές πόρτες δημόσιων τουαλετών δεν ακουμπούν στο έδαφος.

Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν έχει γίνει τυχαία και πως υπάρχουν κάποιοι λογικοί λόγοι πίσω από αυτή τη σχεδιαστική επιλογή.

Ο TikToker MattypStories, γνωστός ως @mattypstories, κάποτε εμβάθυνε σε αυτό το θέμα και τόνισε μερικούς βασικούς λόγους για αυτή τη συνήθεια, δίνοντας έμφαση στην πρακτικότητα, την υγιεινή και τη σχέση κόστους – αποτελεσματικότητας.

«Να γιατί οι πόρτες των δημόσιων τουαλετών δεν αγγίζουν το πάτωμα» εξήγησε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από μερικά χρόνια, αλλά έγινε και πάλι viral το τελευταίο διάστημα.

 

 

«Πιθανότατα θα έχετε αναρωτηθεί κάποια στιγμή γιατί οι πόρτες των μπάνιων δεν φτάνουν μέχρι το έδαφος. Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί λογικοί λόγοι για τους οποίους το κάνουν αυτό».

«Πρώτα απ’ όλα, αν υπάρξει ποτέ έκτακτη ανάγκη, θα είναι πολύ εύκολο να δεις τι συνέβη και να φέρεις βοήθεια στο άτομο» αναφέρει αρχικά.

«Δεύτερον, είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί. Οι δημόσιες τουαλέτες χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να καθαρίζονται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, και η ύπαρξη του χώρου κάτω από την πόρτα το καθιστά πολύ πιο εύκολο» συμπληρώνει.

«Και τέλος, είναι πολύ φθηνότερο να αγοράσετε μια πόρτα που έχει ένα μέρος της κομμένο παρά την ίδια την πλήρη πόρτα» καταλήγει.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια δημόσια τουαλέτα και θα αναρωτηθείτε για το κενό κάτω από την πόρτα, μπορείτε να εκτιμήσετε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια σχεδιαστική ιδιορρυθμία, αλλά για μια συνειδητή επιλογή που καθοδηγείται από εκτιμήσεις ασφάλειας, καθαριότητας και αποδοτικότητας του προϋπολογισμού.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top