Δύο θάνατοι και 233 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Δύο θάνατοι και 233 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 233 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά τη σημερινή του ενημέρωση.


Κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν και δύο νέοι θάνατοι, με το σύνολο των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται πλέον σε 273.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι 10.757, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων τα 2.141 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 4.779 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 38 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 68 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 154 ασθενείς.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Ισραήλ ο ΠτΔ: Θα δει Νετανιάχου και οικογένειες ομήρων της Χαμάς - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πάει Ισραήλ ο ΠτΔ: Θα δει Νετανιάχου και οικογένειες ομήρων της Χαμάς - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει την Κυριακή, 4 Μαΐου, στην Ιερουσαλήμ και ακολούθως στη Ραμάλα, για επαφές με την ανώτατη πολιτική ηγεσία του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, στο πλαίσιο μονοήμερης επίσκεψης εργασίας.