Ελλάδα: Τριήμερο Εθνικό Πένθος για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Ελλάδα: Τριήμερο Εθνικό Πένθος για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε η υπηρεσιακή κυβέρνηση μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους 79 μέχρι στιγμής νεκρούς μετανάστες από το ναυάγιο σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.

Το κυβερνητικό επιτελείο έλαβε τις σχετικές αποφάσεις και ανακοίνωσε την κήρυξη του τριήμερου εθνικού πένθους.Η ανακοίνωση:

Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 21:00 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 21:00 για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.